Πρόσκληση σε Ετήσια Γενική Συνέλευση 2023

Αγαπητά μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας προσκαλεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Συλλόγου, την Παρασκευή 31Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 01 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00. Επειδή κατά την πρώτη ημερομηνία σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης δεν αναμένεται να υπάρξει απαρτία, σας καλούμε να προσέλθετε το Σάββατο 01 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00, οπότε θα υπάρχει απαρτία σύμφωνα με το Καταστατικό και η  Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

  1. Οικονομικός Απολογισμός έτους 2022
  2. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2023
  3. Παρουσίαση των ενεργειών που έχει κάνει ο Σύλλογος για να υποστηρίξει την  ειδικότητά μας στην δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  4. Παρουσίαση προτάσεων και λήψη αποφάσεων για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Καταστατικό του Συλλόγου, ώστε να εκσυγχρονιστεί και να γίνει πιο λειτουργικό.
  5. Παρουσίαση προτάσεων και συζήτηση για τη δημιουργία ομάδων εργασίας που θα υλοποιήσουν δράσεις εξωστρέφειας του Συλλόγου, καθώς επίσης θα συμμετέχουν σε χρηματοδοτούμενα έργα, μέσω εθνικών ή ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Όσα μέλη δεν έχουν καταβάλει συνδρομή για το έτος 2023, μπορούν να το κάνουν κατά την προσέλευσή τους, ώστε να συμμετέχουν κανονικά και να έχουν δικαίωμα ψήφου. Για νέα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, υπενθυμίζουμε ότι το κόστος της εγγραφής είναι 10€ και της ετήσιας συνδρομής είναι επίσης 10€.

Οι γνώμες και οι απόψεις όλων των συναδέλφων είναι σημαντικές, για αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου